referenties

“Hij is een van de beste coaches die ik ken”

Hans is een zeer kundige, bevlogen en betrokken coach. Hij weet in korte tijd tot de kern van het probleem te komen en het probleem op alle niveaus doeltreffend aan te pakken. Hiertoe combineert hij creatief verschillende methodieken. Hans heeft als kernkwaliteiten betrokkenheid, bevlogenheid, professionaliteit, doorzettingsvermogen, onvoorwaardelijke acceptatie en creativiteit. Hij is een van de beste coaches die ik ken en ik kan hem in het volste vertrouwen aan iedereen aanbevelen. Hij heeft mij en vele mensen die ik heb doorverwezen geholpen blijvend beperkende patronen te doorbreken.

Marian Kok | Directeur, eigenaar Academie voor Coaching en Counselling

 

“Doelgericht en bovenal pragmatisch”

Ik heb de afgelopen maanden het genoegen gehad om met Hans te mogen werken. Ik ben met Hans in contact gekomen omdat ik last had van terugkerende migraine. Ik heb veel van Hans geleerd en veel plezier beleefd aan de samenwerking. Hans is ingelezen in het vakgebied, doelgericht en bovenal pragmatisch. Hij neemt echt de tijd voor je en geeft concrete adviezen. Dat was ook precies wat ik zocht; geen ‘zweverige’ verhalen, maar concrete handvaten waar ik direct mee aan de slag kan. Hierdoor heb ik in korte tijd – en met hard werken – ontzettend veel bereikt en behoren migraineaanvallen tot het verleden.

J. van Nimwegen

“Een plezierige coach”

Hans maakt goede analyses zodat je snel de kant op komt die je zelf wilt. Hij heeft praktische tips en weet de juiste vragen te stellen. Kortom een zeer plezierige coach die je ondersteunt in wat jij wilt.

Gerard Krook | Gemeente Gronningen

“Een flinke dosis zelfinzicht en praktische handvaten”

De coaching door / met Hans heb ik als heel prettig ervaren. Hans weet op een prettige manier te prikkelen, is niet bang om kritisch te zijn en wordt, ondanks de soms wat “zachte” onderwerpen, zeker nooit zweverig. Hij paste de intensiteit van het traject aan, aan dat wat ik aankon, wat maakte dat ik naast een flinke dosis zelfinzicht, heel praktische handvaten heb gekregen om mijn gedrag te sturen. Het resultaat mag er zijn en ik ben dan ook trost op dat wat ik (dankzij Hans) heb weten te bereiken.

Erik de Jonge

“zeer toegankelijk en effectief”

Toen ik hoorde over IEMT was ik geïnteresseerd in het effect wat het op mij zou hebben en op de problemen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Wat ik er heel fijn aan vond was de manier waarmee je problemen benaderd, ik vond dit zeer toegankelijk en effectief. Door de behandeling van Hans heb ik meer controle over de stress die ik ervaar in mijn leven en heb ik een duidelijker beeld over wat ik wil in mijn leven.
Hans Prins en IEMT hebben mij op veel aspecten geholpen en ik raad het ook iedereen aan.

Ben Bedeker

“Iedere sessie voelde ik dat we weer een laag hadden aangepakt”

Eind 2017 kwam ik thuis te zitten door een PTSS en burnout diagnose. Ik sliep slecht en had last van paniekaanvallen. Ik heb meerdere therapieën gevolgd, waaronder EMDR en re-attach. Uiteindelijk kwam ik bij Hans terecht.

De eerste keer IEMT was wel even wennen. Ik voelde mij vrijwel gelijk erg op mijn gemak bij Hans. Ik ben flink moe geweest na deze eerste sessie. Na die moeheid merkte ik dat ik een stuk minder onrustig was en beter sliep. Iedere sessie voelde ik dat we weer een laag hadden aangepakt. Dat geeft echt een opgeruimd gevoel, ik begon zelfs weer energie te krijgen!

Wat ik bij IEMT heb aangepakt is mij in andere therapievormen niet gelukt. Bij lEMT komen de emoties heel helder naar voren en de druk die je hiervan misschien al jaren als belemmerend voelt, gaat echt weg of wordt in ieder geval heel erg verminderd.

De manier waarop Hans je begeleidt tijdens dit proces is heel erg prettig. Hans is betrokken en belt altijd een dag of twee na de sessie om te vragen hoe het gaat. Ook tijdens de sessie als een emotie te heftig is weet hij je hier in te begeleiden.

Wat voor mij vooral heel fijn was dat ik deze sessies niet specifiek als zwaar heb ervaren door de luchtigheid en humoristische manier waarop Hans je benaderd. Ik heb het zelfs gezellig had tijdens de sessies, en dat is mij heel waardevol geweest in dit moeilijke proces. Ik ben Hans ontzettend dankbaar!

Sofie Koot

“dat ik na iedere sessie in staat bleek grote en minder grote knopen door te hakken”

Een jaar geleden kwam ik met burn-out en depressie klachten bij Hans terecht. Ik was volledig uitgevallen. Kon niet meer werken, had geen eetlust, was moe, nergens zin in en had nul plezier in het leven. Mijn dagen duurde eindeloos en waren hoofdzakelijk gevuld met piekeren en huilen. Een hoopje ellende was ik. De eerste keer viel er weinig iemt toe te passen want ik kon eigenlijk alleen maar huilen. Hans paste, zoals hij dat gekscherend noemde, wat EHBO toe want mijn systeem was zo overstroomd er kwam gewoon niets meer binnen. De sessies daarna was ik iets rustiger waardoor hij met iemt aan de slag kon. Hoe moet ik nu uitleggen wat dat met me deed? Het is iets dat zich voor mij slecht onder woorden laat brengen. Ik was gewend aan praten maar bij iemt praat je niet. Je ondergaat het en toch ben je uiterst actief. Dat was even vreemd voor me. Soms vond ik het moeilijk om met een concrete herinnering aan de slag te gaan omdat ik toch dacht : “ ach daar zit t toch niet ?” maar ja bij gebrek aan iets anders werkte ik dan toch maar met die, in mijn ogen onbenullige, herinnering.
“ vage shit”. Zei ik altijd met een grap! Maar het frappante was dat ik na iedere sessie in staat bleek grote en minder grote knopen door te hakken. En langzamerhand kwam er steeds meer ruimte in mij en trok de mist steeds verder op. Nu een jaar later ben ik al weer maanden aan het werk en het gaat goed met me. Valkuilen zijn niet ineens dicht gegooid maar er staan wel trappetjes in dus ik weet mijn weg eruit. Iemt is geen tovermiddel maar als je bereid bent om naar jezelf te willen kijken een heel mooi instrument om mee te werken. Ik blijf het gekscherend “ vage shit” noemen. Maar deze “vage shit” heeft mij wel van hoopje ellende getransformeerd in die sterke onafhankelijke en normaal functionerende vrouw die ik was. Natuurlijk met issues waar nog aan gewerkt mag worden, maar dat is onderdeel van het eindeloze groeiproces .

Chantal van Disseldorp | Casemanager Slachtofferhulp Nederland

 

“Extreem waardevol”

Ik ben onderneemster en niet alles wat er over het ondernemerschap gezegd wordt, is waar. Deze wel als je het mij vraagt: de enige die jou als ondernemer tegenhoudt in het realiseren van plannen, ambities en doelen, ben je zelf. Mijn overtuigingen en de daaruit voortvloeiende angsten waren zo groot, dat het mij verlamde. Laat staan dat ik plezier had. Nota bene mijn initiële reden om te gaan ondernemen.

Ik ben goed in zelfreflectie, kan goed benoemen wat ik voel en weet zelfs waar het vandaan komt. Ik had daarom geen zin om uren gesprekken te voeren om mijn eigen barrières weg te halen. Hans heeft mij via een klein aantal IEMT sessies geholpen en er is een wereld voor me open gegaan. Uitleggen hoe het precies werkt kan ik niet. Ik weet alleen dat het me enorm geholpen heeft en dat ik vol met positieve energie mijn jaar afgerond heb en uitkijk naar het nieuwe jaar. Dankjewel Hans voor de nuchtere en tegelijkertijd zachte manier waarop je me geholpen hebt. Extreem waardevol.

Susan Veldkamp | Plezierinspirator

“no nonsens aanpak”

Met zijn prettige, open en humorvolle no nonsens aanpak weet Hans je snel een houvast en vertrouwen te geven. Geen loze woorden maar een fijne relativerende aanpak die rust geeft en oplossingen aandraagt.

Erkan Bouma | Change Manager

“Loslaten, hoe doe je dat?”

De toon van Hans is licht en hij heeft gevoel voor humor, hierdoor kan ik ook zelf relativeren. Hij is goed in scherpe formuleringen, bewoordingen en in het leggen van nieuwe verbanden. Hans komt snel tot de kern van de vraag.
Hij daagt uit, confronteert, zoekt de grenzen op, maar binnen een veilige setting. Zijn doel is om het beste in de ander naar boven te halen en dat is voelbaar. Ik voel me volledig op mijn gemak en ontspannen, waardoor ik mee kan gaan in de oefeningen en ik kan loslaten.
Loslaten, hoe doe je dat? In de sessies heb ik dat geleerd: stukje bij beetje, zo nodig gefaseerd en laagje voor laagje.
Door analyse en mixen van verschillende methodes komt Hans tot een unieke werkwijze met een snel en merkbaar resultaat. Een voorbeeld: Na 1 sessie was een onderwerp van piekeren uit mijn gedachten, ik was er niet meer mee bezig. Na een 2e sessie was ik goed voorbereid en kon ik plezier en ontspanning voelen in de situatie waar ik me een paar weken van te voren zo druk om had gemaakt.
Het voordeel van de loslaatoefeningen is dat je er gemakkelijk zelf mee aan de slag kan thuis. Ik kan in het dagelijks leven steeds beter emoties loslaten, waardoor de lading eraf gaat.
Als ik de werkwijze van Hans vergelijk met die van anderen, dan wordt er bij anderen name gesproken over de richting en het waarom van die richting. Bij Hans werk ik aan obstakels op dat pad. Hij helpt me op weg naar het einddoel.

Esther Schaper

“Mindfulness opdrachten hebben mij geholpen om van lichamelijke spanningen en slapeloze nachten af te komen”

Door de “IEMT” werden mijn negatieve gedachten, opgekropte emoties en angsten minder. Hierdoor reageerde ik geleidelijk aan, zowel geestelijk als lichamelijk, steeds beter op voor mij stressvolle “triggers”.

Mindfulness opdrachten hebben mij geholpen om van lichamelijke spanningen en slapeloze nachten af te komen. Verder hebben de aangereikte tools van Hans een bijdrage geleverd aan het doorbreken van bepaalde patronen en daarmee het overwinnen van bepaalde angsten.

Merel Melief | Inclusio

“onder de indruk van de resultaten van de IEMT-sessies”

Om te herstellen van een burn-out aanvankelijk de hulp ingeroepen van Hans, via Skype al goede resultaten behaald, maar door omstandigheden (geheel buiten Hans om) helaas gedwongen de ondersteuning door Hans een tijd te onderbreken.
Na een tijd de sessies weer hervat en ik ben met name onder de indruk van de resultaten van de IEMT-sessies. Tijdens deze sessies (slechts 2!) hebben we ons geconcentreerd op een gebrek aan energie wat ik nog steeds heb en ik heb nu, anderhalve week na de laatste sessie zo veel meer energie dat ik het eigenlijk nog nauwelijks kan geloven…

Eveline Geersing

“Warm en waardevol!”

Ik strugglede met het overlijden van mijn moeder. Via een goede vriend kwam ik in contact met Hans.
In een paar sessies heeft hij mij geleerd mijn moeder de plek in mijn hart te geven die ze verdient. Warm en waardevol!
Bedankt Hans!

Elfi

“zak cement van schouders af”

Hans Prins heeft mij echt geweldig geholpen. Twee jaar na een intensieve chemo & bestraling periode, heeft Hans mij ondersteund om los te laten en de wervelwind aan emoties een plekje te geven. Elke sessie had ik prachtige en waardevolle inzichten. Na elke sessie voelde het alsof er een zak cement van schouders af is gevallen. Hans heeft mij perfect begeleid wist de goede vragen te stellen en kijk heel erg goed naar wat ik nodig had. Eindelijk voel ik mij weer mijzelf en zit ik weer in mijn kracht.

Marguerite

“sta ik meer in mijn kracht en voel ik mij lichter en vrijer!”

De afgelopen maanden heb ik op een zeer prettige manier samengewerkt met Hans aan mijn welzijn. Zijn lichte toon, de rust die hij uitstraalt, zijn gevoel voor humor en zijn gedegen kennis en kunde maken dat het proces, wat ik ben aangegaan, voor mij zeer waardevol is geweest. Bij aanvang van het traject had ik te kampen met onzekerheid, grote mate van stress en gevoelens van intens verdriet. Hans heeft deze klachten, in samenspraak met mij, op verschillende manieren aangevlogen. Met name het werken met IEMT heeft naar mijn inzicht een hele grote verschuiving en verandering in mijzelf te weeg gebracht. Nu, na een aantal maanden gedegen ondersteuning van Hans, zijn oude trauma’s verwerkt, voel ik mij opgeruimd, sta ik meer in mijn kracht en voel ik mij lichter en vrijer!
Ik dank Hans zeer voor zijn integere aanpak en voor zijn vertrouwen in mijn proces!

Harriët Kok | AT-scholen

“De stijl van Hans is zowel menselijk als scherp”

De personal touch van humor en luchtigheid relativeert en maakt het makkelijker om met dingen om te gaan waar je tegenaan loopt. Hans  durft zaken te benoemen en verwaterd niet in details. Hij houdt de hoofdvraag helder en koppelt hier vaak aan terug. Al met al zijn Hans zijn reacties kernachtige en relativerend, al dan niet humoristisch. Kortom, een prettige bagage in je dagelijkse leven.

Jeannet Appelo | Appelo Connect

“hij helpt je echt verder, verder dan dat ik op andere manieren ben gekomen”

Hans heeft mij geholpen om lagen af te pellen waardoor ik mijzelf veel meer mijzelf voel. Ik durf meer op mijzelf te vertrouwen en voel mij zekerder. Hans is zo waardevol geweest in dit proces. Ik heb mij vanaf het begin op mijn gemak gevoeld bij hem, en ook heb ik zijn humor als heel fijn ervaren! Ik heb hem al vaak aangeraden, want hij helpt je echt verder, verder dan dat ik op andere manieren ben gekomen.

Marjet Koot

“Snel resultaat door een betrokken coach met een effectieve aanpak!”

 

Door een vervelende trigger in mijn privé leven, had ik last van stressklachten. Via een kennis van mij kwam ik bij Hans terecht.

Het fijne aan de Iemt aanpak is dat coaching meteen van start kan gaan na een korte introductie van stressfactoren. Hans zette na mijn introductie meteen interventies in waardoor mijn stresslevel na een eerste sessie al werd aangepakt.

Tijdens de vervolgsessies kwamen oude herinneringen naar boven. Hierdoor kwamen soms heftige emoties naar boven waar Hans me prettig doorheen begeleidde. Na een aantal sessies merkte ik op dat mijn emoties bij deze herinneringen aanzienlijk minder heftig waren.

Hans’ ervaring in coaching, zijn menselijkheid, betrokkenheid, maar zeker ook zijn neutrale houding in combinatie met deze effectieve aanpak hebben ervoor gezorgd dat mijn stresslevel snel werd verlaagd. Ik voel me weer rustig, ik kan beter slapen en ik pieker veel minder.

Hans, bedankt voor je fijne coaching waarbij je me altijd op mijn gemak kon stellen en maatwerk leverde als ik daar behoefte aan had!

Michelle

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.