referenties

“De stijl van Hans is zowel menselijk als scherp”

De personal touch van humor en luchtigheid relativeert en maakt het makkelijker om met dingen om te gaan waar je tegenaan loopt. Hans  durft zaken te benoemen en verwaterd niet in details. Hij houdt de hoofdvraag helder en koppelt hier vaak aan terug. Al met al zijn Hans zijn reacties kernachtige en relativerend, al dan niet humoristisch. Kortom, een prettige bagage in je dagelijkse leven.

Jeannet Appelo | Appelo Connect

“Doelgericht en bovenal pragmatisch”

Ik heb de afgelopen maanden het genoegen gehad om met Hans te mogen werken. Ik ben met Hans in contact gekomen omdat ik last had van terugkerende migraine. Ik heb veel van Hans geleerd en veel plezier beleefd aan de samenwerking. Hans is ingelezen in het vakgebied, doelgericht en bovenal pragmatisch. Hij neemt echt de tijd voor je en geeft concrete adviezen. Dat was ook precies wat ik zocht; geen ‘zweverige’ verhalen, maar concrete handvaten waar ik direct mee aan de slag kan. Hierdoor heb ik in korte tijd – en met hard werken – ontzettend veel bereikt en behoren migraineaanvallen tot het verleden.

J. van Nimwegen

 

“Een plezierige coach”

Hans maakt goede analyses zodat je snel de kant op komt die je zelf wilt. Hij heeft praktische tips en weet de juiste vragen te stellen. Kortom een zeer plezierige coach die je ondersteunt in wat jij wilt.

Gerard Krook | Gemeente Gronningen

“Een flinke dosis zelfinzicht en praktische handvaten”

De coaching door / met Hans heb ik als heel prettig ervaren. Hans weet op een prettige manier te prikkelen, is niet bang om kritisch te zijn en wordt, ondanks de soms wat “zachte” onderwerpen, zeker nooit zweverig. Hij paste de intensiteit van het traject aan, aan dat wat ik aankon, wat maakte dat ik naast een flinke dosis zelfinzicht, heel praktische handvaten heb gekregen om mijn gedrag te sturen. Het resultaat mag er zijn en ik ben dan ook trost op dat wat ik (dankzij Hans) heb weten te bereiken.

Erik de Jonge

 

 

“zeer toegankelijk en effectief”

 

Toen ik hoorde over IEMT was ik geïnteresseerd in het effect wat het op mij zou hebben en op de problemen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Wat ik er heel fijn aan vond was de manier waarmee je problemen benaderd, ik vond dit zeer toegankelijk en effectief. Door de behandeling van Hans heb ik meer controle over de stress die ik ervaar in mijn leven en heb ik een duidelijker beeld over wat ik wil in mijn leven.
Hans Prins en IEMT hebben mij op veel aspecten geholpen en ik raad het ook iedereen aan.

Ben Bedeker

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.