over mij

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg”.

Wanneer ik nieuwe dingen doe en op een nieuwe manier kijk, groei ik in het besef van wat ik goed doe en wat ik beter kan loslaten. Dan ga ik elke keer een stapje verder dan ik eigenlijk durf. Tenslotte, van proberen komt leren.

Mijn ervaring is dat in een coachingstraject veel dingen een plek krijgen en dat mogelijkheden worden herontdekt. Ik omschrijf coaching ook wel als een goed gesprek met jezelf, maar dan via de ander. Je krijgt meer inzicht wat er in je leeft en hoe dat in je werkt. Wanneer ik weet wie je bent en wat je drijft, kan ik je helpen om te komen tot helderheid met passende actie; voor de realisatie van je eigen richting.

Na een vooropleiding bij verschillende technische scholen, studeerde ik bedrijfskunde. Daarna werkte ik verder als docent, in- en externe organisatieadviseur en recruiter. In deze rollen hield ik me altijd bezig met de groei van mens en organisatie. Zowel de interesse in mijn vak – wat mensen waarom doen in organisaties – als mijn eigen tegenslagen en groei, hebben geleid tot de behoefte aan verdieping en een andere insteek. Die vond ik in een coachopleiding (Perspectiefgroep) en een opleiding voor intuïtieve ontwikkeling (Mens en Intuïtie). Zij geven mij handvatten en een grondhouding die mij in staat stelt doelgericht succes tot bloei te laten komen, met oog en oor voor de binnenwereld.

Groeien is loslaten wat je niet bent.

Groeien is voor mij moedig, wervelend, verhelderend, heftig, een opluchting, de kwartjes vallen en het ei wordt gelegd. Om dat te mogen begeleiden, vind ik mooi om te doen.

Reacties zijn gesloten.