ik & de ander

Arbeidsconflicten
Er zijn vele werkrelaties die wel of niet goed zijn. Een arbeidsconflict, spanning met leidinggevend, stress van klanten (patiënten, leerlingen enz.) of ruzie met een of meerdere collega’s.

Er is een situatie waar je wat mee wilt, in sommige gevallen, waar je wat mee moet. Dit is meestal de eerste vraag, hoe kunnen we het weer werkbaar maken. Niet onbelangrijk is het eigen aandeel en wat je zelf kan doen. Effectief is onderliggende emoties en oordelen los te laten jegens de personen en/of type personen die het betref

Relatieproblemen
In de meeste trajecten is de partnerrelatie een gespreksonderwerp, in meer of mindere mate. Hoe men in de relatie zit, kan veel invloed hebben op welzijn, energieniveau en ook op het functioneren op het werk. Legitiem om hier bij stil te staan.

Bij mensen die komen vanwege problemen met hun relatie wordt gekeken naar de onderliggende triggers en wat onderhuids nog meer speelt. Naast het herstellen van het contact, vormen vergevings- en loslaatoefeningen vormen hierbij een cruciaal onderdeel. Ook de pijn na een scheiding kan op een zelfde manier aangegaan en bevrijd worden.

Reacties zijn gesloten.